TV-sztárok

Két nap elzárásra büntették Sebestyén Balázst

Sebestyén Balázst egy be nem fizetett sárga csekk miatt két napra bezárhatják. A műsorvezetőnek már arra sincs lehetősége, hogy utólag rendezze tartozását – írja a Bors.

A csiganyállal szépülő Sebestyén Balázst egy két éve be nem fizetett csekk miatt büntetik. A műsorvezető reggeli rádióműsorában arról beszélt, hogy két napra be is zárhatják – írja a Bors.

“Mondom a legdurvábbat: van a kocsimban egy levél, amit tegnap kaptam arról, hogy két éve elfelejtettem befizetni valami pénzbüntetést, amit most elzárásra változtattak. Jönnek elzárni, és már semmi sárga csekk vagy lehetőség a befizetésre. Vagyis az van, hogy kettő nap elzárásom van” – mondta a második kisfiát nemrég megmutató Sebestyén Balázs, aki a műsor után így nyilatkozott: “Adás után kinyomoztuk, hol lehet befizetni a tízezer forintos tartozást, ez meg is történt, úgyhogy szó nincs börtönbe vonulásról. Janival azon poénkodtunk a műsorban, milyen lenne, ha rabosítanának, de szerencsére erre végül nem kerül sor” – mondta Sebestyén Balázs.

Két nap elzárásra büntették Sebestyén Balázst

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top