TV-sztárok

Megihlette a Varázsceruza a szexi Pordán Petrát

Pordán Petra ugyan még csak néhány hete szegődött a Sláger TV-hez, de ennek ellenére már nagyon jól beilleszkedett a csapatba. Tücsivel együtt a Halló, Angyalok! című élő kívánságműsort vezetik, amelynek során Petrának sokszor szüksége van az élő adásokban megszerzett korábbi tapasztalataira, rutinjára.

A Sláger TV Halló, Angyalok! című élő kívánságműsorában Pordán Petra és Tücsi péntek és szombat esténként teljesítik a zenei kívánságokat. A műsorban a retrón és a legújabb slágereken kívül érdekes témák, meglepő fordulatok, hatalmas nevetés és fergeteges bulihangulat is várja a nézőket. Pordán Petra válogatja össze a kérhető dalok listáját, emellett pedig rutinosan kezeli a váratlan helyzeteket is. Azonban akadt már olyan pillanat is, amikor minden szakértelmére szüksége volt.

“A Halló, Angyalok!-ban mindig nagyon jó a hangulat, nagyon szeretem a műsort. Viszont mivel ez egy élő adás, ahová sokan betelefonálnak, ezért bármikor előfordulhat olyan szituáció, amelyre megfelelően kell reagálni. Mondjuk éppen emiatt áll hozzám közel a műfaj – a spontán helyzeteknek és az adrenalinnak sajátos varázsa van. Múltkor például a tündérmesékről beszélgettünk, és az egyik férfi betelefonáló azzal hívott fel, hogy ha mesehős lehetne, akkor ő Varázsceruza szeretne lenni. Nem bírtam ki nevetés nélkül ezt a megjegyzést, és persze Tücsire is átragadt a jókedvem. Így hatalmas nevetés lett a vége, és mivel ez ragadós, szerintem a nézők is nagyon jól szórakoztak” – árulta el Petra, akinek a minap műsorvezetőtársát is sikerült meglepnie.

Megihlette a Varázsceruza a szexi Pordán Petrát

“Tücsinek nemrég volt a születésnapja, és ennek alkalmából meglepetéssel készültünk a Halló, Angyalok!-ban. Úgy tettem, mintha rosszul lennék, nagyon köhögtem, és kimentem a stúdióból. Láttam Tücsin, hogy nem tudja, mit kezdjen a helyzettel, aggódott értem, de állta a sarat, és vitte tovább a műsort. Pár perc múlva egy hatalmas virágcsokorral tértem vissza” – mesélte Pordán Petra, akire a közeljövőben új feladatok várnak a Sláger TV-nél.

Megihlette a Varázsceruza a szexi Pordán Petrát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top