TV-sztárok

Farm: Vivi komoly verekedésre készül párbajtársával

Pofonnal várja Vivien a Farm után Henit. Úgy gondolja, így a legegyszerűbb lerendezni a köztük lévő ellentéteket. Azt is elmondta, hogy a játék alatt több olyan emberrel is találkozott, akiket nem szeretett volna megismerni.

Vivi maradt alul Henivel szemben a Farm legutóbbi párbajában. A lány két és fél hetet töltött a szlovéniai tanyán. Kiesése után a Blikk vendégeként kerek perec kijelentette, hogy a saját módján szeretne pontot tenni Henivel való, finoman szólva sem felhőtlen viszonyára.

“Olyan embereket ismertem meg a Farmban, akiket nem feltétlenül szerettem volna, de érdekes volt ennyire szélsőséges személyiségeket is megtapasztalni. Egy biztos, hogy a kedves versenypartneremmel lesz mit tisztázni, de biztos nem leülni fogok vele, hanem lekeverni neki egy pofont. Ez kijár neki a sértésekért, amiket a fejemhez vágott. Remélem, minél hamarabb kiesik, és le tudjuk ezt rendezni. Ott nem akartam lealacsonyodni hozzá, de kint biztos lejátsszuk”mondta Vivi a lap szerkesztőségében.

Farm: Vivi komoly verekedésre készül párbajtársával

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top