TV-sztárok

Kőhegyi Anna lett Azurák Csaba utódja

Kőhegyi Anna látja el április 13-tól a Tények főszerkesztői feladatait. A szakember közel tíz éve dolgozik a TV2-nél, ez alatt az idő alatt infotainment műsorok szerkesztője, majd főszerkesztője volt.

Kőhegyi Anna váltja Azurák Csabát. Az új főszerkesztő  a Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakán végzett. Először az MTV Ablak című műsorának munkatársa volt, TV2-es pályafutását az Aktív és a Magellán szerkesztőjeként kezdte, majd az Aktív felelős szerkesztője, napjainkig főszerkesztője volt, ahol 15 fős szerkesztőség munkáját irányította.

Kőhegyi Annát régóta ismerik a hírigazgatóság munkatársai, rutinos tévés, remek kolléga, aki az elmúlt években már több műsorban bizonyította rátermettségét. Nagyon jó érzés, hogy személyében olyasvalakinek adhatok lehetőséget, aki az álmaiért él, és szorgalommal, szakmai alázattal meg is valósítja azokat – mondta a TV2 hírigazgatója.

Kőhegyi Anna lett Azurák Csaba utódja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top