TV-sztárok

Kozso megint lelép az országból néhány hónapra

Természetesen nem kell félni, visszajön, de ezúttal úgy tűnik, teljesen egyedül indul útnak a szomorú szamuráj, Kozso. Néhány hónapja ugyanis elhagyta kedvese, most pedig a zenész úgy döntött, inkább kiszakad a szürke hétköznapokból.

 

Kozso rendkívül nehezen viseli a szakítást, mint mondja, ennél magányosabb még sosem volt, hiányzik neki szerelme, Keira, aki közel öt hónapja hagyta el. Kozso azóta reménykedik abban, hogy a lány végül visszajön hozzá.

“Még soha nem voltam ennyire magányos. Nem könnyű elfogadnom, hogy nincs kihez odabújnom, nincs kit megsimogatnom. Esténként egyedül fekszem le, reggel pedig egyedül ébredek. Tanulom még a magányt” – mondta a Story magazinnak Kozso, aki mellett a betegsége idején végig kitartott szerelme, közel öt hónapja azonban összepakolt, és elhagyta őt.

Kozso azóta átalakította a házát, pár hét múlva pedig Föld körüli útra indul, egyedül – írja a magazin. Mire visszatér, addigra beköszönt a nyár és a fesztiválszezon, így a sok munka talán itthon is feledteti majd vele szomorúságát. 

Kozso megint lelép az országból néhány hónapra

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top