nlc.hu
TV-sztárok
Nyárig van próbaidőn Marsi Anikó és családja

Nyárig van próbaidőn Marsi Anikó és családja

Marsi Anikó férje, Palik László és két gyerekük nyárig még nem tér vissza Magyarországra, az elkövetkezendő két hónapban kipróbálják, hogyan bírják a kialakult helyzetet, amiben Marsi Anikó ingázik a családja és a Tények között.

Hétfőn derült ki, hogy Gönczi Gábor mellett Marsi Anikó vezeti majd a Tényeket. Kedden pedig az, hogy a műsorvezetőnő férje, Palik László egyelőre nem tér vissza Magyarországra. Marsi Anikót sokan azzal vádolták, hogy felforgatta a család életét, de ő cáfolja ezt. “Nem forgattam fel a családi életünket! Hoztunk egy közös, családi döntést! Hosszas beszélgetések után, mi négyen, egységesen igennel szavaztunk a megtisztelő felkérésre. Ez egy közös döntés, aminek minden következményét közösen vállaltuk és viseljük” – mondta el a Borsnak adott interjújában.

A nyári szünetig ingázni fog a családja és a munkahelye között, aztán nyáron Palik Lászlóék is hazajönnek, ahogy nyaranta mindig tenni szokta a család. Addig pedig nem is aggódnak azon, hogy hogyan legyen a továbbiakban. “Utána meg majd meglátjuk. Ma egyszerűen nem tudjuk még ennél pontosabban megmondani, hogy melyikünk hogy bírja a távollétet. Úgy döntöttünk, hogy ezen a hídon majd akkor megyünk át, amikor odaérünk” – mondta Marsi Anikó, aki  13 éve a legnagyobb harmóniában, szeretetben és szerelemben él a férjével. “Van két fiunk, akik az életünk értelmét adják! Szóval áldottnak és szerencsésnek érzem magam. Ma, ebben a pillanatban kimondhatom, teljes az életem, hisz’ visszakaptam a hivatásomat is, és nem kellett elvesztenem semmit, mert az előbb említett három férfi sziklaként áll mögöttem” – mondta.

Nyárig van próbaidőn Marsi Anikó és családja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top