TV-sztárok

Kautzky Armandot a klinikai halálból hozták vissza

Kautzky Armand majdnem belehalt egy darázscsípés okozta allergiás rohamba. Mint elmondta, testéből kilépve figyelte, ahogy a mentősök küzdenek az életéért.

 Az eset néhány éve történt, de még most is megrendítő és tanulságos is, hiszen az ilyen rohamokat könnyen meg lehet előzni egy injekcióval. Kautzky Armand keringése összeomlott, nem sokkal azután, hogy belelépett egy darázsba.

Néhány perccel a csípést követően viszketni kezdett a fejem, majd be is dagadt. Gyorsan telefonáltam a feleségemnek, aki azt mondta, nagy dózisban igyak kalciumot. Felhívta a rendelőt is, hogy fogadjanak. Alig kaptam levegőt, a felismerhetetlenségig bedagadt a fejem, de az utolsó erőmmel elmentem a rendelőbe” – vallott először a Család-Barát magazinnak, majd a Borsnak is a színész.

“Átéltem azt a fajta eltávozást a testemből, amiről oly sokat hallunk. A szoba felső ablakából követtem nyomon a sorsomat. Láttam, ahogy megérkeznek a mentősök és a feleségem is. Végtelen nyugalom áradt szét bennem, majd hirtelen elkezdett dobogni a szívem, egyszer csak visszatértem a testembe. Levegő után kapkodtam, és elöntött az élni akarás energiája, majd a pánik” – mondta Kautzky Armand, akinek a hangját mindenki ismeri, hiszen ő szinkronizálja többek között James Bondot is. Mivel bármikor történhet hasonló, a színész azóta mindig magánál hord egy adrenalininjekciót, ami ilyen esetben életet menthet.

 

Fotó: Madách Színház
Fotó: Madách Színház

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top