TV-sztárok

Farm Dia apja egy Casanova

Farm Dia kéthavonta kiborul, ordít, sír, és toporzékol az apja miatt, mégsem képes otthagyni őt...

Farm Dia kapcsolata viharos az apjával, mégsem hagyja magára a férfit, mert úgy érzi, szüksége van rá. Szerinte a viszály fő okozója az apja barátnője. “Már kiskoromban is tudtam, hogy apámnak egy nőtől van egy gyereke, egy másiktól egy másik, és édesanyámtól vagyok én. Normálisnak éreztem, hogy apám egy Casanova, és megteszi, amit egy férfinak kell. Emiatt nem haragudtam rá, sőt én ezzel a nővel is jóban voltam. Együtt mentünk vásárolni meg műkörmöshöz. Aztán ő féltékeny lett rám, és ettől megromlott a kapcsolatunk” – mesélte a Farm legutóbbi kiesője a Blikknek

 

A Farm volt játékosa többször is próbálta megbeszélni apjával a dolgokat, de a férfi hajthatatlan. “Egy ideig tűröm ezt az igaz­ságtalan helyzetet, aztán nagyjából kéthavonta kiborulok. Ordítok, sírok, toporzékolok. Meghallgatja, majd ad egy puszit a homlokomra, és kisétál. Aztán minden megy tovább, én meg csak nyelek és nyelek” – mondta a a Farm játékosa, aki ennek ellenére nem szeretné otthagyni édesapját, mert úgy érzi, gondoskodnia kell róla. 

Farm Dia apja egy Casanova

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top