TV-sztárok

Kamerák előtt sírt Attila, a Farm kemény legénye

Hát láttunk már sok mindent, rengeteg cirkuszt és veszekedést, de arra nem számítottunk, hogy majd Attilát is látjuk sírni.

A múltkor, amikor meglátogatta az édesanyja, Attila nem győzte elrejteni az arcát, nehogy sírni lássák a többiek, próbált a kameráktól is elfordulni. Most viszont nem tudott uralkodni az érzésein.

Jósnő érkezik ma este a Farmra Attilához és Sanyához. A fitneszguru kicsit szkeptikus: “én a sorsban sokkal jobban hiszek, mint egy álomfejtőben.”

Kamerák előtt sírt Attila, a Farm keménylegénye

Attilát viszont magával ragadja mindaz, amit a jósnő mondd neki. “Egy halott férfit látok, aki fogja a válladat, és akinek sok fájdalma volt a halála előtt” – mondja a jósnő. Attilánál ekkor eltörik a mécses, és zokogva borul a látnok vállára. Attila feltesz magában egy kérdést is, amire a jósnő egy bizonytalan igennel felel.

De hogy ki lehet az a férfi, aki a túlvilágról is támogatja a temperamentumos játékost, és vajon milyen kérdésre kapott bizonytalan igen választ, az kiderül a mai adásból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top