TV-sztárok

Nemzeti pornóarchívumot hoz létre Kovi

A pornóproducer Kovi szerint a 90-es évek pornófilmjei korrajzok is, rengeteg információ kinyerhető belőlük például a frizurákról és az intimszőrzet-divatról...

Nemzeti pornóarchívumon dolgozik Kovács István pornóproducer. “Persze nem biztos, hogy ez lesz a neve, nehogy bonyodalmakba keveredjek… – kezdte nevetve Kovi. – Az elmúlt 22 év felnőttfilmtermése BETA mágnesszalagokon van tárolva. A filmek közt vannak huszonöt éves felvételek is. Már elkezdtem előkészíteni az egész digitalizálását, és így fogom archiválni. Ha ezzel végeztem, akkor feltöltöm az egészet az internetre, és mindenki által hozzáférhetővé fogom tenni” – mondta el a Borsnak a pornóproducer.

Szerinte ezek a filmek nemcsak megrendezett szexjeleneteket örökítettek meg. “Arra döbbentem rá, hogy ezzel senki sem foglalkozott, pe­dig amikor pörögtek a videotékák, akkor egyik kölcsönző sem létezhetett felnőttfilm nélkül. Ezek a filmek bizonyos mértékig korrajzok is akkori szokásokról, hajviseletről vagy akár intimszőrzet-divatról” – mondta.

Nemzeti pornóarchívumot hoz létre Kovi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top