TV-sztárok

Aggasztó hírek Majkával kapcsolatban

Majka egy videóüzenetben kért elnézést a rajongóitól, amiért le kellett mondnia egy koncertet. Úgy tudni, hogy az édesanyja súlyos állapotban van...

 Majka tegnap este Székelyudvarhelyen lépett volna fel, de nem érkezett meg a koncertjére. Egy videóüzenetben kért elnézést a rajongóitól. Mint elmondta: egy családi probléma miatt kellett visszafordulnia a határtól. Megígérte, hogy a koncertet pótolják, amint lehet. Majka a videón szűkszavú volt, és lehangoltnak tűnt.

A Székelyhon.ro úgy tudja, Majka édesanyja súlyos állapota miatt mondta le a koncertet.  “Ma délben kaptuk a hírt, hogy Majka az édesanyja súlyos egészségi állapotára hivatkozva nem tudja vállalni a ma esti székelyudvarhelyi fellépést” – mondta az oldalnak a koncert főszervezője, a helyi polgármesteri hivatal. A koncert nem maradt el teljesen, Curtis és a teljes zenekar – Majka nélkül – színpadra lépett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top