TV-sztárok

Micsoda? Kiszel Tünde súlyzóval a kezében? – fotó

Rendhagyó, távolról sem szokványos képpel jelentkezett be hazánk legismertebb naptármodellje, Kiszel Tünde.

Kiszelt láttuk már gigadekoltázzsal, és néztünk róla meztelen, terhes képet is, ezt az egyenes vonalat követve pedig nem vártuk volna azt, ami most megtörtént: hogy súlyzókkal a kezében a lánya mellett szelfizik egy konditeremben.

Kiszel állítólag rátalált egy családias hangulatú edzőteremre, és mivel nyaranta előszeretettel rohangál bikiniben, gondolhatjuk, hogy éppen a strandszezonra gyúr.

Végre találtam egy családias hangulatú, tágas edzőtermet, ahol jól érzem magam. ???????????????????? www.amazonfitness.hu ????

www.kiszeltunde.hu ????????????????❤️ (@kiszeltunde) által közzétett fénykép,

Mindeközben Kiszel Tünde 15 éves lányának a fotóit is érdemes megnézni, mivel egész jó arcú modell lett Donatellából, miközben az orrunk előtt nővé cseperedett.

Egy régebbi, 1995-ös felvétellel búcsúzunk ma Tündétől, ahol interjú közben megzavarja az Akela énekese, Katona “Főnök” László, aki 2005-ben szövegíróként eMeRTon díjat kapott a Magyar Rádiótól. Szép pár lett volna belőlük, ha Főnök udvariasabban közeledik hozzá, de sajnos már a bemutatkozással lezárta a kapcsolatukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top