TV-sztárok

Újabb botrányok Gáspár Győző körül

Gáspár Győző állítja, hogy ki akarják őt csinálni.

 Mint ismert, Gáspár Győző megnyerte a Fitman-kategória díját a márciusi Fitbalance-on, a probléma csak az volt, hogy ő volt az egyedüli induló, emiatt pedig sokan támadják. A Blikk információi szerint az őszi versenyszezonban több mint 20 ellenfele lesz, felmerül a gyanú, hogy azért indulnak ennyien, hogy Győzikét csak azért is megfosszák a címétől.

 “Most úgy néz ki, nem veszik el a díjamat, hagynak kicsit örülni, de ha ősszel tényleg ilyen sokan indulnak ebben a kategóriában, az azt hiszem, nem lesz véletlen” – mondta Győzike, aki állítja, bármit tehet, az emberek akkor sem fogják elismerni vagy szeretni. “Elég volt, belefáradtam az állandó küzdelembe! Az a helyzet, ha mindenkivel nekiállok vitatkozni, akkor teljesen kikészülök. Borzalmas időszak van a hátam mögött, ekkora utálathadjárat a Győzike-show idején volt utoljára. Akkor is elmondtak mindenféle undorító, szerencsétlen, pénzhajhásznak. Megpróbálnak kicsinálni, de nem hagyom magam! Ezek az emberek nem tudják, hogy milyen érzés éhezni, meg napi több órákat edzeni, nem tudják, min mentem keresztül” – fakadt ki. “Nem vagyok senkinek a lábtörlője! Már van titkos stratégiám is a versenyre, de erről még nem beszélhetek.Csöndben leszek sikeres, és tudom, hogy nem fognak elfogadni az emberek, de nem is kell!” – mondta Gáspár Győző, aki nemzetközi megmérettetésre vágyik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top