TV-sztárok

Meglepő dolog derült ki Czippán Anett szerelméről

Czippan Anett nagyon boldog a párjával, mint kiderült, a férfi évekig várt a műsorvezetőre, mert Anett megbabonázta őt.

Czippán Anett és szerelme, Szabolcs hét éve találkoztak először az Aktív castingján. Ekkor még egyikük sem sejtette, hogy évekkel később összejönnek, de a TV2 rendezőjét, Szabolcsot, már akkor is megbabonázta a műsorvezető. Tehát a férfinek nem két évvel a válása után, hanem már előbb megtetszett Anett.

“Több mint két éve váltunk el a férjemmel. Nem zárkóztam be, nyitott voltam a világra. A válásom után Szabi elhívott egy randevúra, én pedig adtam neki egy esélyt. A fiam, Olivér miatt nem akartam bizonytalanságokat az életünkbe, nem akartam ágról ágra szállni. Nem is kellett. Kiderült, Szabival megtaláltuk a másik felünket. A csillagjegyünk és az aszcendensünk is ugyanaz, valószínűleg ezért is láthatjuk ugyanúgy a világot, érezhetjük ugyanazokat az érzéseket adott pillanatokban. Olyan boldog vagyok! Remélem, ez örökre így marad” – mondta a Borsnak Czippán Anett.

Meglepő dolog derült ki Czippán Anett szerelméről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top