nlc.hu
TV-sztárok
Lilu távozik a Való Világból

Lilu távozik a Való Világból

Rengeteg változás lesz az új Való Világban. Nem csak magát a valóságshow-t turbózzák fel, a női műsorvezető személye is változik. Lilu ugyanis nem vállalta a műsort.

A harmadik széria óta nincs Való Világ Lilu nélkül. Ám a Való Világ powered by Big Brother, azaz a valóságshow 8., felturbózott szériája nélküle indul majd. Ugyanis nem vállalta a feladatot.

Lilu a Keresem a családom miatt annyit utazik, főleg külföldre, hogy nem tudna vezetni egy napi műsort, ezért döntött úgy, hogy nemet mond a felkérésre. A rokonokat felkutató műsor egyébként is nagyon a szívügye lett, nem szeretné, ha egy másik feladat annak a kárára menne” – mondta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő személy, aki arról is beszélt, hogy több ismert név is felmerült a valóságshow új műsorvezetőjeként: “Az első, akinek a neve felvetődik, Nádai Anikó, de szóba került Szabó Zsófi is, mint Lilu utódja.”

Lilu távozik a Való Világból

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top