TV-sztárok

Lagzi Lajcsi: a feleségem mintha az utolsó stádiumban lenne

Januárban szabadult az előzetesből Lagzi Lajcsi, aki már a börtönben rengeteget fogyott, és az egészségi állapota is megromlott. De nem is magáért aggódik elsősorban.

Korábban már írtunk arról, hogy Lagzi Lajcsi egészségi állapota mennyire megromlott a börtönben töltött hónapok alatt. A zenész később kórházba is került.

“Érszűkületem van, ez népbetegség, de sajnos könnyen el is viheti az embert. Zárójelentésem szerint a mellkasi panaszaim, a szorító érzés mind emiatt van. A mostani értágítás nélkül akármi is történhetett volna, hiszem, hogy évekkel hosszabbította meg az életem az a hatfős csapat, akik az operációt végezték.”

A szívklinikáról végül a saját felelősségére távozott Lagzi Lajcsi akkor, de azért még most is aggódik – írja a Hot! magazin. “Stresszel, hogy nem tudom, a szívbetegségemnek lesznek-e szövődményei.”

Nemcsak őt, de a feleségét is megviselték a történtek. Galambos Boglárka korábban elmondta, hogy szerinte a férje rosszabbul viselte a történteket. Valójában pedig úgy tűnik, mindketten a másikért aggódnak inkább. “Egy 57 kilós, egyébként is törékeny asszony lefogyott 47 kilóra. Valóban úgy néz ki, mint aki az utolsó stádiumban van, de nem tudunk arról, hogy súlyosabb kórral küzdene. Az is biztató, hogy már újra elkezdett hízni” – olvasható a Hot!-ban. 

Lagzi Lajcsi: a feleségem mintha az utolsó stádiumban lenne

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top