TV-sztárok

Súlyosan megsérült Polyák Lilla

Lapinformációk szerint Polyák Lillát is felkereste a TV2, hogy szerepeljen az ősszel induló Sztárban sztár című műsorban, csakhogy a színésznő súlyos sérülést szenvedett.

A Blikknek maga Polyák Lilla erősítette meg, hogy felkeresték a Sztárban sztártól. “Nagyon örültem, amikor a műsor készítői megkerestek. Lelkes voltam, hiszen ebben a műsorban megvan minden, ami számomra kihívást jelent… Egyetlen percig sem gondolkodtam a válaszon, azonnal igent mondtam” – nyilatkozta a színésznő, aki a Budapesti Operettszínház Szépség és a Szörnyeteg című darabjával indult turnéra, ám kihasználva kevés szabadnapját, kedvesével, Gömöri András Mátéval előbb útra kelt. Romantikázás helyett azonban a kórházban kötött ki.

Lillát egy vizes, macskaköves úton érte a baleset. “Este azonban már olyan fájdalmaim voltak, hogy kórházba vittek, ahol megállapították, térdszalag-szakadásom van. Még négy előadást játszottam nagy fájdalmak között. Máté takarásban várt, és ahogy kimentem a színről, levette rólam a jelmezt és felpolcoltuk a lábamat.”

A színésznőnek most nemcsak a fájdalommal kell megküzdenie, hanem azzal is, hogy könnyen lehet, elbukja a Sztárban sztárt! “Nagyon rosszkor jött ez a baleset, drukkolunk Lillának, hogy felépüljön a műsor indulására, és reméljük, hogy nem kell megműteni. Ugyanakkor vészmegoldáson is kell gondolkodnunk, hiszen ha a sérülés miatt nem tudja vállalni a műsort, akkor pótolnunk kell őt” – nyilatkozta Ökrös Gergely, a TV2 program- és kreatív igazgatója.

Súlyosan megsérült Polyák Lilla

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top