TV-sztárok

Hoppá! Másik csatornára költözik a Jóban Rosszban

Újabb meglepő hír! Augusztus 29-től másik csatornára költözik a TV2 Jóban Rosszban sorozata.

Augusztus 29-től másik csatornán folytatódik a hétköznapokon adásba kerülő Jóban Rosszban sorozat. A nyár utolsó hétvégéjétől a SuperTV2-n követhetik nyomon Csillagvirág Klinika mindennapjait a rajongók. Liptai Claudia örömteli gyermekvállalása kisebb fejtörést okozott a forgatókönyvíróknak. Hogy végül mi lesz Alexa sorsa, azt már kizárólag a SuperTV2-n tudhatják meg a nézők, az viszont máris tudható, új, fiatal karakterekkel folytatódik a történet. És ugyanitt sugározzák majd az Édes Élet legújabb részeit, a Star Academy élő kísérőműsorait, és indul az újabb Sztárban Sztár is.

Hétköznapokon kora este élőben jelentkezik a csatorna beköltözős tehetségkutatójának kísérőműsora, a Star Academy Warm-up. Ezt követően kezdődik a sztárok életét bemutató konstruált reality, az Édes Élet, a fő műsoridőben pedig a közkedvelt napi sorozat, a Jóban Rosszban legújabb epizódjait láthatják a nézők, amit sikerfilmek követnek majd. Az esti film után ugyancsak élőben jelentkezik a Star Academy háttérműsorának esti kiadása, a Star Academy Backstage.

Hétvégenként a Sztárban Sztár +1 kicsi 10 hetes műsorfolyamában a korábbi évadok sztárénekesei és jól ismert gyermektehetségek változnak át és adnak elő közösen nemzetközi és hazai slágereket.

Augusztus 29-től a műsorváltozások mellett a SuperTV2 arculata is megújul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top