TV-sztárok

Mindent vitt az RTL Klub a nézettségi listán

Az RTL bezsebelte az első 25 helyet a top 50-es nézettségi listán. Mutatjuk, mik voltak a legnézettebb műsorok.

 A top 50-es lista első öt helyét az RTL Klub saját gyártású, napi sorozata, a Barátok közt tudhatja magáénak, 23 százalékos közönségaránnyal, és az Éjjel-Nappal Budapest négy epizódja is bekerült az első tíz legnézettebb műsor közé.

 Az RTL Klubon futó külföldi sorozatok közül a Szulejmán bizonyult a legnézettebbnek a kereskedelmi célcsoportban: a maga 18,4 százalékos közönségarányával a top 50-es lista előkelő hatodik helyére futott be. De a Dr. Csontra is sokan voltak kíváncsiak, a krimisorozat mindkét hétfői epizódja bekerült az 50 legnézettebb műsor közé: 17,0 és 17,7 százalékos közönségaránnyal a tizenegyedik és huszonegyedik pozícióra kerültek fel.

 A Fókusz is stabilan tartja magát a top 50-es listán, a 31. héten öt helyet szerzett meg. Ezen kívül a csatorna tavaly ősszel bemutatott, saját gyártású műsorainak nyári ismétlése is sokakat képernyő elé ültetett az elmúlt héten: a Keresem a családom a tizenhatodik legnézettebb műsor lett, míg a Válótársak a rangsor huszonnegyedik és negyvennegyedik helyére ugrott fel.

 A kábelcsatornák is jól teljesítettek

Az RTL Magyarország kábelcsatornái kiemelkedően jól teljesítettek a 31. héten: a Film+ a top 50-es lista huszadik helyezettje lett A feláldozhatók 3. című amerikai akciófilmmel. A Cool pedig két helyet is befoglalt a legnézettebb műsorok top 50-es listáján a múlt héten a 31. és a 33. helyet szerezte meg.

Az RTL Magyarországhoz tartozó csatornák átlagos, 31. heti főműsoridős Live+As Live közönségaránya a 18–49-es korosztály körében 32,3 százalék volt, így magabiztosan nyerte a nézettséget a 17,3 százalékot elérő TV2 Csoporttal szemben. Így az RTL Klub főműsoridőben a kereskedelmi célcsoport körében idén eddig 173 estét nyert meg.

Forrás: Nielsen közönségmérés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top