TV-sztárok

De szép Salma Hayek olimpikon unokahúga

Úgy tűnik, hogy a vér tényleg nem válik vízzé. Salma Hayek unokahúga, a távolugró Yvonne Trevino Hayek jelenleg Mexikót képviseli a riói olimpián, és legalább olyan szép, mint a sztár.

Salma Hayek elképesztően aktív, amióta tudja, hogy az unokahúga is ott van a 2016-os olimpián. Többször is posztolt arról, mennyire büszke Yvonne Trevino Hayekre, aki távolugróként Mexikót képviseli a játékokon Rióban.

Salma Hayek unokahúga az olimpián versenyez

Mint kiderült, a támogatás és a lelkesedés ellenére a színésznő még nem találkozott korábban a sportolóval, de nem kizárt, hogy éppen a riói olimpián törik meg a jég.

Salma Hayek unokahúga az olimpián versenyez

Hogy Yvonne mit reagált, válaszolt-e a biztatásra, arról egyelőre nem lehetett hallani, de az olimpikonnak jelenleg nem a családegyesítés a legfontosabb. Salma Hayek sem beszélt még a terveiről, de sokak szerint rengeteg a hasonlóság a két nőben, és bizonyára remekül megértenék egymást.

Yvonne és Salma humora hasonló, mindkettőjüknek fontos a család, és ráadásul még egyformán lelkesednek a sportokért is. A színésznő egykor szintén komoly sportoló volt, szertornászként anno szintén az olimpiai csapatba is beválogatták, ahogy ezt az unokahúga kapcsán most felelevenítették a híradások.

Salma Hayek vékony dereka és rugalmassága sem csupán genetika tehát, ahogyan azt a színésznő mondta. De Yvonne másban is hasonlít a sztárra.

Salma Hayek unokahúga az olimpián versenyez

Mindketten ugyanolyan szépek is, ahogyan az a képeken is jól látszik.

Salma Hayek unokahúga az olimpián versenyez
Salma Hayek unokahúga az olimpián versenyez

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top