TV-sztárok

Aljas tréfát űznek Sarka Katával

Csúnyán visszaéltek Sarka Kata nevével. Ráadásul pont most, a válása idején még rosszabbul jön ki a dolog

Valaki masszázst hirdet Sarka Kata Facebookról lelopott fotóival egy svájci honlapon. Bár hirdetés szövege már rögtön az elején hangsúlyozza, nem erotikus masszázsról van szó, mégis arra lehet következtetni. “Augusztusi akció! 40 perc 60 euró, 1 óra 80 euró, 90 perc 120 euró. Spontán is érkezhet! Örülök a látogatásának! Hétfőtől vasárnapig 9–20-ig. Egészségügyi, sportmasszázs, hát-, váll-, fejmasszázs fájdalomra és migrénre. Klasszikus relaxáció és feszültségoldás, egész testes masszázs stressz ellen. Pedikűr csak 45 euró. Szőrtelenítés. Tusolás kötelező. Baráti üdvözlettel” – áll a felhívásban.

kép: borsonline.hu
kép: borsonline.hu

Sarka Kata inkább nem is foglalkozik a dologgal. “Olyan sokszor előfordul, hogy már energiája sincs az embernek foglalkozni az ilyesmivel. Aljas dolognak tartom az ilyet” – nyilatkozta a Bors megkeresésére. Mint elmondta, korábban is történt már vele hasonló, arra nem is emlékszik már, milyen cég lopta el a fotóját, de akkor sem fordult bírósághoz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top