TV-sztárok

Kiderült: ezen a csatornán kapott munkát Várkonyi Andrea

Átalakítja FEM3 csatornáját a TV2 Csoport. A közleményből kiderül, hogy életmódcsatorna lesz mostantól a FEM3, ahol majd Várkonyi Andrea is visszatér a képernyőre ősztől.

A váltásra szeptember 5-én kerül sor, a FEM3 új és régi sorozatait pedig a Prime csatornán lehet keresni. Az “új” FEM3 elsősorban a női nézőket célozza meg.

Az életmódprogramok között lesz látható a Micsoda nők! Várkonyi Andreával című, nőknek szóló talkshow, amelyben a Tények egykori híradósa hétről hétre különböző karakterű hölgyekkel vitatja meg azokat a témákat, amelyek a leginkább beszédtémát szolgáltattak a médiában, a közösségi oldalakon vagy éppen a szépségszalonokban.

 A hétköznap délelőttönként jelentkező életmódmagazin, a FEM3 Café  marad, de mostantól Czippán Anett és Berki Krisztián mellett négy új műsorvezető: Mádai Vivien és Kinter Oszkár, Polyák Lilla és Stohl Luca kap szerepet.

A Joshi, a legjobb barát című vadonatúj beszélgetős műsorban, Joshi baráti őszinteséggel beszélget sztárvendégeivel. A műsor vendége lesz többek között Galambos Lajos, Vitray Tamás és Bodrogi Gyula.

Kiderült: Ezen a csatornán kapott munkát Várkonyi Andrea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top