TV-sztárok

VV Dina fegyvernek beillő körmétől kiver a víz

Én próbálok nyitott lenni, de amikor azt látom, hogy VV Dina kezére egy komplett csillámpónis vonalzót húzott fel a műkörmös, akkor komolyan elfog az aggodalom, hogy akkor most ez a nőies?

Azzal én sem értek egyet, hogy valakit a külseje alapján ítéljük meg. Lehet, hogy VV Dina aki úgy üvölt, hogy a párizsis zsemle kilóg a szájából egy tök kedves, szerethető ember. De azoktól a viselhetetlen, 1050 méteres karmaitól, amiket ráépítettek a kézfejére a beszavazóshow előtt, kiver a víz.

Ezekről beszélek:

VV Dina fegyvernek beillő körmétől kiver a víz

Nem tudom, hogy a villalét előtt pultosként dolgozó VV Dina, hogyan bontotta ki a dobozos üdítőt,  hogyan küldött el egy e-mailt a hivatalnak, vagy hogyan reszelte le a krumplit a tócsnihoz. Tulajdonképpen gratulálnom kellene neki, mert én a szomszéd flexével vágnám le magamról, de azonnal, ha valaki ilyen karmokkal büntetne.

Aztán eszembe jut az is, hogy akkor most ez a trend? Ezek a csillámos, fegyvernek minősülő, hosszú, hegyes körmök? Akkor nőies, vad és kívánatos az ember lánya, ha a géllak állomány felét kéthetente rákenik a kacsóira?

 

Még a szívderítően kedves kommentek előtt megmutatom az én “karmaimat”. Amik kicsik, színesek, természetesek, és lehet, hogy egyáltalán nem nőiesek, de nem zavarnak a napi rutinban.

VV Dina fegyvernek beillő körmétől kiver a víz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top