TV-sztárok

Várkonyi Andrea: nincs kedvünk esküvőhöz

Várkonyi Andrea új beszélgetős műsorában, a FEM3 életmódcsatornán indult Micsoda nők!-ben végre magát adhatja. A műsorvezetőnő a Borsnak azt is elárulta, hogy nem terveznek esküvőt Bochkor Gáborral.

Várkonyi Andrea eddig nem sokat beszélhetett magánéletéről, de új, beszélgetős műsorában egy-két apróságot elárul magáról. A Borsnak Bochkor Gáborral való kapcsolatáról és az esküvő kérdéséről is mesélt: “Minél inkább telnek az évek, annál okafogyottabbá válik ez a kérdés. Így is mindenki azt mondja, hogy így a feleséged, úgy a férjed, nem is szólunk érte, mert annak tekintjük egymást. Ismertek vagyunk, így bizonyára titokban kéne, de olyan kényelmetlen lenne elkezdeni, megszervezni, aztán a kérdés, kit hívsz meg, kit nem, az ezzel járó sértődések… Tíz éve együtt vagyunk. Egy okot sem tudok mondani arra, hogy miben tenne hozzá a kapcsolatunkhoz. Néha mondják persze, hogy nem vagyunk biztosak a kapcsolatunkban. A fenéket nem! Vannak, akiknek a válási procedúrához nincs kedvük, nekünk az esküvői­hez” – mondta az ismét iskolapadba ülő Várkonyi Andrea.

Várkonyi Andrea: nincs kedvünk az esküvőhöz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top