TV-sztárok

Való Világ 8: Soma gyereket szeretne Evelintől

A babázós hét nagy hatással volt a Való Világ játékosaira. VV Soma tett is egy érdekes megjegyzést élő adásban Nádai Anikónak...

Az elmúlt héten babákra kellett vigyázniuk a Való Világ játékosainak. Bár valójában csak játékbabák voltak, ugyanolyan szükségleteik voltak, mint a csecsemőknek, és ha valami nem teljesült, akkor bizony hangosan bömböltek. A feladatot egy fiúpáros: VV Ati és VV Soma teljesítette a legjobban, így ezt a játékot ők nyerték. Nádai Anikó azt is megkérdezte a Való Világ játékosaitól, hogy esetleg kedvet kaptak-e a gyerekvállaláshoz. Erre VV Ati diplomatikusan azt válaszolta, hogy erre még egy kicsit kell várni, de úgy érzi, hogy ez a hét sok mindenre felkészítette az egész csapatot. VV Soma viszont nemes egyszerűséggel ennyit felelt: Evelintől szeretnék egy gyereket… …vagy kettőt!

 Soma egyébként először nem örült, hogy VV Attila lesz a párja, de végül remekül meg tudták oldani együtt a feladatot, és össze is csiszolódtak.

Való Világ 8: Soma gyereket szeretne Evelintől

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top