TV-sztárok

Fiúk sztriptízeltek Randynek a Star Academyből – videó

A Star Academy férfi tagjai úgy döntöttek, hogy egy vetkőző show-val búcsúztatják legutóbb kiesett társukat, Randyt, és így legalább a lányoknak is szerezhetnek pár boldog vagy éppen vicces pillanatot...

Legutóbb Szűcs Randy esett ki a Star Academyből, a szintén veszélyzónában lévő Balog Brigi és Illés Adrián visszatérhetett a többiekhez. Ezután játékosok úgy döntöttek, hogy valahogy el kellene búcsúztatniuk Randyt, és támadt is egy remek ötletük.

Sztriptízzel búcsúztak Randytől a Star Academys fiúk - videó

Mivel Mással is tiszteleghetnének a Star Academy kiesett játékosa előtt, mint egy mókás sztriptízzel? – merült fel az ötlet, amit aztán meg is valósítottak. A lányok vegyes reakciókkal, leginkább mély döbbenettel, széles mosollyal és nagy röhögéssel fogadták a vicces produkciót.

Sztriptízzel búcsúztak Randytől a Star Academys fiúk - videó

De ne csak ők nevessenek, ebben a videóban mi is megnézhetjük, ahogy a Star Academy férfi tagjai ledobják a textilt. Nem is tudjuk eldönteni, hogy melyik a viccesebb, a konferáló szöveg vagy maguk a mozdulatok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top