TV-sztárok

Demjén Ferenc beszólt a Sztárban sztár zsűrijének

Kocsis Tibor Demjén Ferencként állt színpadra a Sztárban Sztárban. Az Demjén Ferencnek érthető módon nem tetszett, hogy a produkció értékelése helyett az ő életvitelén élcelődtek.
Magára haragította Demjén Ferencet Hajós András és Majka. A Sztárban sztár zsűritagjai ugyanis, bár dicsérték is, de Rózsi életvitelén poénkodtak a vasárnap esti show-ban. “Meghívtak az adásra, elfoglaltságaim miatt nem tudtam elmenni, de jobb is így, mert akkor élőben szenvedtem volna el a zsűri megnyilvánulásait. Nem szeretnék a sajtóban háborúzni velük, ezért nem kívánok mélyebben reagálni a történtekre. Csak annyit jegyeznék meg, hogy ne olyan személyek döntsenek az én megítélésemről, akik tíz év múlva talán sehol nem lesznek, alkosson rólam véleményt a közönség. Az ő szeretetük éltet, az ő és nem ezeknek a ripacsoknak a véleményére adok. De mit is várhatnánk Majkától?” – mondta Demjén Ferenc a Borsnak.

   

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top