TV-sztárok

Való Világ 8: VV Krisztián hörögve üvöltött le mindenkit

Egy videó a Való Világ 8 villájából arról, hogy milyen szépen tudnak üvölteni egymással a villalakók. Persze VV Krisztián totális kontrollvesztésével megnyerte a nap kiborultja címet.

Egy egyszerű körtedobálással kezdődött VV Zseraldin és VV Lóri konfliktusa, de pont azért szeretjük a Való Világ 8-at, mert olyan szépen, kedvesen, intelligensen meg tudják beszélni a szereplők egymással, ha problémájuk akad. 

“Takarodjál vissza aludni!” – mondta emelt hangon VV Zseraldin VV Lórinak, és ez volt a legkáromkodásmentesebb mondata, de VV Lóri nem takarodott vissza aludni, hanem tovább veszekedett VV Zseraldinnal, aki korábban esemény utáni tablettát kért a villába.

Aztán, mint téli álmából a medve, tört elő a hálószobából VV Krisztián és fejhangon üvöltözni kezdett – mindenkivel. “Maradjatok csendben, mert én tiszteletben tartalak benneteket bmg!” – hörögte VV Krisztián, aki csupán aludni szeretett volna, de a körteincidens miatt kialakult kiabálás akadályozta őt ebben.

 A videót a káromkodás miatt érzékeny olvasóinknak nem ajánlom!

 Olvass még a Való Világ 8-ról az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top