TV-sztárok

Két szívműtét után bevállalja a futóversenyt Majka

"A futás csak erősíti a szívet" – mondta a Blikknek Majka, aki 12 km-es futóversenyre készül.

“Ez csak első hallásra tűnhet furcsának – mondta a Star Academy műsorvezetője, Majka a Blikknek. – De váltóban futunk négyen, azaz legfeljebb 12 kilométert fogok teljesíteni, és nem versenynek fogom fel, hanem jótékonykodásnak. Nem azért, hogy dobogóra álljak, hanem hogy a Magyar Hospice Alapítványt képviseljem. Ők nagyon fontos munkát végeznek, és minden támogatást megérdemelnek.”

Négy évvel ezelőtt műtötték másodszor Majka szívét, aki azt mondja, hogy példát is szeretne mutatni a vasárnapi SPAR Maratonon.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu
Fotó: Smagpictures.com/TV2/press.tv2.hu

“Vannak még ritmuszavaraim, de nem vagyok szívbeteg, arról nem is beszélve, hogy jó ideje komolyan veszem a sportolást, ami inkább erősíti a szívet, mintsem gyengítené. Előfordul, hogy hetente négyszer is lefutom a tíz kilométeres távot, és közben még egyszer sem kapkodtam levegő után. Ha ezt a távot nyilvánosan is teljesítem, akkor mások is látni fogják, mi mindent el lehet érni akarattal” – tette hozzá a műsorvezető, Majka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top