TV-sztárok

Star Academy: vége van Arnold kapcsolatának

Jecsmenik Arnold a Star Academy előtt úgy érezte, hogy rendbe tudják hozni a kapcsolatukat a szerelmével, most rájött, hogy mégsem fog sikerülni...

Jecsmenik Arnold a Star Academybe való beköltözése előtt döntött úgy a barátnőjével, hogy rendbe hozzák a kapcsolatukat.“Egy hosszú történet a mien­k, négy éve tart. Igaz, ebből fél évet nem voltunk együtt, alig két héttel a műsor előtt döntöttünk úgy, hogy mégis megpróbáljuk. Persze az akadémiára való beköltözésem nem segített abban, hogy tisztázzuk a dolgainkat, de láttam, hogy minden élő adáson ott ült a közönségben. Biztos voltam benne, hogy amikor kijövök, bármikor is legyen az, megvár”  kezdte a Star Academy játékosa.

Star Academy: vége van Arnold kapcsolatának

“A múlt héten azonban minden megváltozott. Amikor készültem a Nincs semmi másom című dalra, előjöttek azok az érzések, amelyek akkor voltak bennem, amikor elkezdődtek a bajok közöttünk. nagyon szeretem ezt a lányt, és biztos vagyok benne, hogy még sokáig szeretni is fogom, de nagyon nagy fájdalmat okozott nekem. Depressziós voltam miatta, ki voltam borulva, s ez mind előjött. Kezdtem úgy érezni, hogy ez a dal amolyan elbocsátó szép üzenet lesz számára”  idézi a Blikk a legutóbbi kiesőt, Jecsmenik Arnoldot, aki azt is elmondta, hogy amikor utoljára a lány szemébe nézett, látta, hogy nem hűséges hozzá, ezért véget vetett a kapcsolatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top