TV-sztárok

Jelentkezz egy érintéssel a neked való munkára!

Pizzát, taxit és randit is a mobilunkról rendelünk, az álláskeresés azonban eddig körülményes folyamat volt. Ha unod, hogy hetek óta nem kapsz választ egy egyszerű állásjelentkezésre, és azt sem tudod, célba ért-e e-mailed a megadott kontakt hetek óta felgyülemlő e-mail-tengerében, végre fellélegezhetsz – a technológia ugyanis begyűrűzött az álláspiacra is, és a Profession.hu Mobil Munka alkalmazásával pillanatok alatt letudhatod az állásjelentkezést.
Jelentkezz egy érintéssel a neked való munkára!

Alapjaiban változtatja meg az álláskeresés folyamatát a Profession.hu új megoldása. A Mobil Munka alkalmazás fizikai munkára, szakmunkára, vendéglátásra és adminisztrációs munkakörökre specializálódott, és lehetővé teszi, hogy minél rövidebb idő alatt minél több hozzánk passzoló állásra jelentkezzünk. Többé nem kell felesleges köröket futnunk a jelentkezési lapok és mellékletek szövevényében, és telefonszámlánk végösszegét sem kell feleslegesen meghatványoznunk pusztán azért, mert hetek óta nem kaptunk választ jelentkezésünkre.

Jelentkezz egy érintéssel a neked való munkára!

A Mobil Munka GPS koordinátánk és érdeklődési köreink szerint jeleníti meg az állásokat, és a Tinderhez hasonlóan jobbra, illetve balra húzással dönthetjük el, bejön-e nekünk a meghirdetett pozíció. A számunkra vonzó állásokra pedig egyetlen érintéssel, önéletrajz és motivációs levél nélkül jelentkezhetünk sms-ben, telefonon vagy emailen, így a reggeli buszon töltött perceknek sem kell felesleges ablakon kibámulással telniük.

Egy felszolgálói, kozmetikus, vendéglátós vagy eladói állásnál elég, ha a személyes találkozón bizonyít a jelentkező, minden más kör feleslegessé vált. Leginkább ezekre a szakmunkásállásokra koncentrál az ingyenes hirdetésfeladást biztosító alkalmazás, ami a toborzást végző szakemberek feladatát is jelentősen megkönnyíti, így hamarabb kapunk választ az elküldött jelentkezésre.

Jelentkezz egy érintéssel a neked való munkára!

A Mobil Munka felületén már induláskor több mint 3000 ezer állására lehet jelentkezni, így érdemes már most letölteni az Apple vagy Google Play store-ból és kipróbálni az alkalmazást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top