TV-sztárok

Tivy exe durván összebalhézott VV Zseraldinnal

VV Tivy exe, Brigi egy szerkesztőségben érte utol a Való Világ 8. legutóbbi kiesőjét, VV Zseraldint, és igyekezett minden dühét levezetni rajta. Durvára sikerült a beszélgetés...

A Való Világból távozó VV Zseraldin a Blikk sztárchat vendége volt, ahol nemcsak a rajongói keresték fel, hanem bizony VV Tivy exe, Brigi is, hogy kérdőre vonja, amiért a villában többször is lefeküdt Tivyvel. Durva dolgok hangzottak el.

Brigi:Nem érzed kicsit inkorrektnek, hogy ráakaszkodsz olyan emberre, akinek kint van barátnője?”

VV Zseraldin:Én nem érzem úgy, hogy ráakaszkodtam volna a Tivyre, nekem elmondta, hogy te vagy neki, és én ezt tiszteletben is tartottam. Egészen addig, amíg el nem csattant az első csók. Pár nap múlva elmondta, hogy szerinte ti már a kinti életben nem vagytok együtt.”

Tivy exe durván összebalhézott VV Zseraldinnal

Brigi: “Nagy fájdalmat okoztatok mind a ketten. Téged nem értettelek, mindenki tudta ott bent, hogy vagyok, mégis folytattad. Lényegében egy ürítőzsáknak voltál használva. Mondhatjuk azt, hogy finomabb a foglalt kolbász?”

Tivy exe durván összebalhézott VV Zseraldinnal

VV Zseraldin: “Ez csak a szexről szólt. Nem vagyok vele együtt, ez nem párkapcsolat. Annak ellenére, hogy lekutyázott, meg ahogy bánt velem, végig kitartottunk egymás mellett. Amikor nem én mentem vissza, nem csak az én arcomról potyogtak a könnyek.”

Brigi: “Persze, mert nem lesz kibe üríteni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top