TV-sztárok

VV Zsolti élete tragédiájáról vallott

VV Zsolti feltűnően keveset emlegeti a családját a Való Világban. Most kiderül, hogy mi ennek az oka. Mert megtörte a csendet, és édesanyjáról mesélt...

VV Zsolti 11 éves kora óta állami gondozásban nevelkedett édesanyja szenvedélybetegsége miatt. “Mentálisan nem volt a helyzet magaslatán, skizofréniában szenvedett, amit szerencsére nem örököltem tőle. Sokszor ivott, begyógyszerezte magát, és ekkor rendszerint megpróbált önkezével véget vetni az életének. Ekkor döntött úgy a hatóság, hogy intézetbe küld, mert a rehabon lévő szülök gyerekei ilyenkor van, hogy egy hétig egyedül árválkodnak otthon. Amikor rosszul volt, bántott is minket, de amikor jól volt, akkor anyatigrisként viselkedett. Hiányzik…” – árulta el korábban a Blikknek a Való Világ játékosa. Aki bár külön élt az édesanyjától, mégis nagyon megviselte az elvesztése.

“Három évvel ezelőtt jött egy telefon, hogy szívrohamot kapott, és nem élte túl – kezdi a szívbemarkoló történetet Zsolti. – Nem gondoltam, hogy ennyire fog hiányozni, mert annyi jót nem tett velem, de azért mégiscsak egy anya. Mégiscsak pótolhatatlan…” – mondta el VV Zsolti, akit durván megsértettek.

VV Zsolti élete tragédiájáról vallott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top