TV-sztárok

Som-Balogh Edina férjét is megviselte babájuk elvesztése

"Mindkettőnk babájáról van szó, természetes, hogy fájt" – nyilatkozta, majd hozzátette, egy férfi sosem élheti meg úgy az érzelmeit, mint egy nő.

Som-Balogh Edina ragyog a boldogságtól, ami nem csoda, hiszen a Barátok közt színésznője a második gyermekét várja. Edina a nagy hír bejelentésével egy időben őszintén mesélt családi drámájukról, hogy elveszítették előző kisbabájukat. Ez nemcsak őt, de férjét, Som Krisztiánt is nagyon megviselte. A Borsnak azt nyilatkozta, mivel mindkettőjük babájáról van szó, természetes, hogy neki is fájt az elvesztése.

Hozzátette, a veszteséget követő időszakban igyekezett erősnek maradni, hogy tudja biztatni Edinát. “Egy embernek többféle énje van, és meg kell tanulnia uralnia az érzelmeit. Egy férfi nem engedheti meg magának, hogy eluralják az érzelmek. Nem élheti eszerint a családi életét.” Krisztián hozzátette, a történtek ellenére igyekeznek nem túlaggódni a mostani várandósságot.

Olvass még többet Som-Balogh Edináról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top