TV-sztárok

Újabb baba: bővül Zorán és Hegyi Barbara családja

Ritkán beszélnek a magánéletükről, most viszont egy rádiós műsorból kiderült: Zorán és Hegyi Barbara családja egy kisbabával bővült. A 74 éves zenész köszöni a jókívánságokat, de továbbra sem szeretne a családjáról beszélni.

A Rádió Bézs Anyám lánya – lányom anyja című műsor vendége volt Hegyi Barbara, amikor beszámolt az örömhírről. 

“Van egy unokám. Isteni do­log ötvenévesen nagyinak lenni, még minden gond nélkül fogom a kezembe a babát. Nagyon élvezetes. Így jó egy ilyen picit kapni, amikor még mindenre alkalmas vagy. Mia nyáron született, és Zorán nagylánya, Szandra az anyukája. Zorán is rögtön a kezébe fogta, ez természetes. Amikor időnk engedi, babázunk” – büszkélkedett Barbara, ahogyan arról a Bors is beszámolt. 

Újabb baba: bővül Zorán és Hegyi Barbara családja

Zorán és Hegyi Barbara nagyon ritkán beszél a magánéletéről, de ahogy korábban az NLCafénak elmondta a zenész, őt jól megismerheti bárki az előadásaiból.

“Nem vagyok egy szerepjátszó típus, a színpadon sem próbálok más lenni, mint amilyen a magánéletben vagyok. Talán lustaságból, mert így sokkal kényelmesebb. Másvalaki bőrébe bújni mindig plusz odafigyelés, és energiát visz el. Azok, akik ki tudják találni, mi kell a közönségnek, rövid távon könnyen tudnak ehhez igazodni, aztán később ez egyre nehezebbé válik. Úgy érzem, hosszú távon a természetesség kifizetődőbb. Ha így elfogadnak, akkor könnyebb a dolgod, mint mondjuk azoknak, akik szögekkel kivert bőrdzsekis macsók a színpadon, otthon meg papucsférjek” – válaszolta Zorán arra a kérdésre, hogy mennyire más ő a magánéletben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top