TV-sztárok

Hajós András saját műsorral jelentkezik

Hamarosan Hajós András saját műsora, a Dalfutár érkezik a TV2-re. Mint a műsor címéből is sejthető, a zenéé lesz a főszerep, de sok mindenben lesz más, mint amit megszokhattunk.

Két hét múlva vége a Sztárban sztár versenyének, de Hajós András a képernyőn marad, és továbbra is a zenével foglalkozik majd, csak másképp. November 18-ától egy saját műsorral, a Dalfutárral jelentkezik a TV2-n. A műsorban a néző egy-egy vadonatúj zeneszám születését kíséri figyelemmel hétről hétre. Az epizódokban mindig más-más zeneszerző, szövegíró, producer és énekes közreműködésével állnak össze az új szerzemények. A négy zenei tehetség egymástól függetlenül dolgozik a dalokon, úgy, hogy egymás kilétéről csak a végén tudnak, a folyamat végén pedig elkészül a dal. 

“A Dalfutárban azt mutatom meg a nézőknek, hogy mi történik azelőtt, hogy egy dal az internetre vagy a rádióba kerül. A sok közül az első saját formátumötletem, ami képernyőre kerül. Ebben az értelemben a Dalfutár életem első saját műsora. Nagyon fontos nekem, mert minden eddigi tapasztalatomat belegyúrtam. Mindig is két lábon álltam, a zenében és a tévézésben is. Hiába van most a zenei műsorok szezonja, a tehetségkutatók értelemszerűen elsősorban az előadóval foglalkoznak és kevésbé a dallal. Pedig szerintem szórakoztatóan tálalva a dalszerzés is érdekes lehet. Szórakoztatás és értékközvetítés, mindig is a helyes arányt kerestem. Érzem, most eltaláltam” – mondta el Hajós András a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top