TV-sztárok

Nem hiszed el, hogy ilyen duci kislány volt Radics Gigi

Rengetegen gratuláltak az énekesnőnek, hogy vállalta a régi önmagát.

“Nőként hiszünk abban, hogy senki más nem mondhatja meg nekünk, hogyan érezzük jól magunkat a bőrünkben, csakis mi. Hiszünk abban, hogy megfelelnünk elsősorban önmagunknak kell, a lényeg, hogy mi elégedettek legyünk magunkkal, hiszen bármilyenek is vagyunk – soványak, ducik, kis vagy nagy mellűek, lehet kicsi vagy nagy a fenekünk, hosszú vagy rövid a hajunk, narancsbőrös a combunk –, bármilyen is a testünk, így vagyunk jók, ahogy vagyunk!!!! Dobjuk el a megfelelési kényszert, és legyünk boldogok azzal, amink van!” – írta az Instagramon posztolt gyerekkori fotója mellé Radics Gigi. 

Tényleg elképesztő, hogy a fotó Radics Gigiről készült: hihetetlen, hogy ilyen átalakuláson ment keresztül. Nagyon sokan gratuláltak neki. Az egyik kommentelő ezt írta: “Édes, gömbölyded kislány volt, és olyan nővé cseperedett, aki jól érzi magát a bőrében.”

Gyönyörű napot nektek! Nőként hiszünk abban, hogy senki más nem mondhatja meg nekünk, hogyan érezzük jól magunkat a bőrünkben, csakis mi. Hiszünk abban, hogy megfelelnünk elsősorban önmagunknak kell, a lényeg, hogy mi elégedettek legyünk magunkkal, hiszen bármilyenek is vagyunk – soványak, ducik, kis vagy nagymellűek, lehet kicsi vagy nagy a fenekünk, hosszú vagy rövid a hajunk, narancsbőrös a combunk -, bármilyen is a testünk, így vagyunk jók,ahogy vagyunk!!!! Dobjuk el a megfelelési kényszert, és legyünk boldogok azzal, amink van! Viszont ha magunkban érezzük a változni akarást akkor tegyünk érte és meglesz az eredménye! ???? szóval a lényeg,hogy azok lehetünk akik akarunk csak tenni kell érte és ne mások miatt,hanem önmagunk miatt!!! ❤️ sok puszi nektek. #inspiration#foreveryone#havegreatday ???????? #mybodymyrules ???? @prieston_by_noemi_nagy

A photo posted by Gigi Radics (@gigiradics) on

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top