nlc.hu
TV-sztárok
Liptai Claudia még egy ideig biztosan nem mehet férjhez

Liptai Claudia még egy ideig biztosan nem mehet férjhez

Nagy az öröm Liptai Claudiánál és Pataki Ádámnál, hiszen megszületett közös gyermekük. A pár boldogsága azonban nem teljes, Pataki Ádám ugyanis még nem tudott elválni a feleségétől – írja a Bors.

Liptai Claudia boldogságát egy picit beárnyékolhatja, hogy párjának, Pataki Ádámnak mai napig nem sikerült elválnia feleségétől, pedig egy éve, hogy beadták a válópert. A Bors információi szerint a cukrász volt párja próbálja minden eszközzel lassítani a válási folyamatot. “Ádám egy igazi úriember, ő nem akarja megrövidíteni a gyermekei édesanyját, természetesen gondoskodni akar az ikrei­ről is. Rendszeresen látogatja őket, közös programokat szervez, szívvel-lélekkel szereti a két ikerlányt és a nevelt lányát is. Az anyagiakról is nagyvonalúan rendelkezett, arról sem lehet szó, hogy emiatt nem mondták még ki a válásukat” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy. Pataki Ádám nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. 

Liptai Claudia még egy ideig biztosan nem mehet férjhez

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top