TV-sztárok

Gubás Gabi: szeretem a tabutémákat feszegetni

Hűtlenségről, válásról és újrakezdésről sem készült még olyan sorozat, mint a Válótársak. Gubás Gabi azért is örül annak, hogy a produkcióban szerepel, mert tabutémákat feszegetnek benne.

Ahogy az egyik Válótársak-rajongó fogalmazott: a forgatókönyv, a szövegek, a humor és a szereplőválogatás is csillagos ötös. Úgy tűnik, van igény az igényesre. Pedig nehéz egy ilyen kényes témában szórakoztatót gyártani. 

 RTL Klub Válótársak második évada november 17-én a Barátok közt után kezdődik

“Pont az a jó, hogy van egy olyan sorozat, ami a tabukat is feszegeti, ráadásul vicces formában. Élveztem a forgatást is, szerintem a mostani évad felül tudja múlni az elsőt. Talán éppen azért, mert a nők életéből is többet mutat” –  mesélte nekünk Gubás Gabi, aki Zsófit személyesíti meg a Válótársakban

Fotó: RTL Klub/Válótársak
Fotó: RTL Klub/Válótársak

Korábban csak a férfiak szemén keresztül láttuk a női szereplőket, a mostani évadban ez is kicsit változik, ez már a ma esti részből is kiderül. “Nagyobb teret kaptunk, most jobban foglalkoznak a nőkkel. Igazán jó kis szövevényes dolgok alakulnak ki a tíz részben” – foglalta össze a Jászai Mari-díjas színésznő, és talán azzal nem árulunk el túl nagy titkot, ha elmondjuk: a női hűtlenség is terítékre kerül majd. Mert ugye az egy régi téma, hogy az lényegében rendben van, ha a férfi hűtlen, de ha egy nő lép félre, az megbocsáthatatlan. Ez a kettős mérce itt is megjelenik majd. Gubás Gabi szerint ezen is lehet, sőt kell is változtatni.

 

Fotó: RTL Klub/Válótársak
Fotó: RTL Klub/Válótársak

“Én törekszem arra, hogy mindenki egyenrangú legyen a kapcsolatban, legyen szó munkáról vagy magánéletről. Társak vagyunk, nem fölé- és alárendelt minden szempontból. Nyilván azt a társat kell megtalálni, aki valóban partner ebben.”

Már az első évad előtt kiderült, hogy Gubás Gabi szerint hiába a szerelem, ha tovább kell lépni, mert csak így tudunk teret adni valami újnak.

Gubás Gabi: szeretem a tabu témákat feszegetni
fotó :Pitrolffy Zoli
ruha :Emily kincsesbolt

“Az életben az egy kötelező kör, hogy elárulnak. Nem az a lényeg, hogy néz ki az ember, vagy mennyi idős, egyszerűen ez egy tapasztalat, és a legfontosabb, ahogyan ezt feldolgozzuk. Van, aki átlép ezen, van, aki rágódik rajta, csak az a lényeg, hogy végül észrevegyük: az az ember nem az én emberem, nem az én társam, nem őt keresem. El kell jutni odáig, hogy inkább az előnyét lásd annak, ami történt.”

“Sok munka, hogy egyszerűen csak szárazon ki tudjon jönni valakiből a sérelem puszta tényként, hogy tudom, mit tettél velem akkor. Azt nem mutatja be a sorozat, hogyan szedi össze magát egy nő erre a

A Válótársak írói érzékenyen közelítenek ehhez a témához, jól kidomborítják, milyen a helyzet, amikor már gyerekek is vannak egy kapcsolatban, és figyelnek a finomságokra is, rezdülésekre. Talán ezért is tud annyira azonosulni a színésznő Zsófi szerepével. Sőt a sorozat összes női karaktere közül a magánéletben is ő áll hozzá a legközelebb.

fotó :Pitrolffy Zoli  ruha :Emily kincsesbolt   drágaköves  ékszerek - Sophie Molnar Design   táska -Sophie by Chance
fotó :Pitrolffy Zoli
ruha :Emily kincsesbolt; drágaköves ékszerek: Sophie Molnar Design; táska: Sophie by Chance

“Nem arról kell hogy szóljon egy válás, hogy az egész fájdalmát a másikra öntse, inkább megpróbál ezen túllépni és arra koncentrál, hogy építsen valami mást. Így nem keseríti meg a férje, a gyerekei vagy a saját életét. Azt gondolom, hogy ezt én is mindig így próbáltam kezelni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top