TV-sztárok

Kiss Ramóna merész dekoltázsa nem semmi!

Első pillanatban úgy tűnt, mintha csak a vörös csipke takarná Kiss Ramóna keblét, de ez csak a látszat. De nem csak ettől olyan merész ez a ruhaválasztás. De szavazd meg, te mit gondolsz, mennyire bevállalós?

A Gyertek át! második évadának első adásában Sebestyén Balázs nem hagyta szó nélkül a színésznő dögös szerelését. Amiről nekünk egyből Zoltán Erika dala ugrott be: 

De visszatérve a műsorhoz, Kiss Ramóna mosolyogva fogadta Balázs bókját, amiből bőven jutott: nemcsak a dekoltázsát méltatta a műsorvezető, hanem a remek alakját is megdicsérte. Ezért amúgy rengeteget tesz is a színésznő, szóval minden elismerést megérdemel. 

Kiss Ramóna merész dekoltázsa még semmi!

“Valóban, ez egy mélyen dekoltált ruha” – mosolygott Ramóna, aki bevallotta, egyeztettek a műsorban szereplő hölgyekkel, és ezen az estén ő vállalta a szexi díva szerepét.

Visszanézve a színésznő ruháit, Kiss Ramóna volt már szexis dresszben a Gyertek át! korábbi felvételén is, de amúgy csak ritkán villant ilyen dekoltázst. Lentebb összeszedtünk ebből néhányat az elmúlt évből.

via Facebook/Kiss Ramóna
Az megszokott, hogy a színésznő szexis, csak nem a dekoltázsát szokta hangsúlyozni
Kép: Facebook/Kiss Ramóna

Te mit gondolsz, melyik ruha a legmerészebb? Ez a rafinált, amit most viselt, vagy láttál már a színésznőtől bevállalósabb darabot?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top