TV-sztárok

Rákkal küzd a sztárszakács alig 2 hónapos babája

A francia sztárszakács, Jean-Christophe Novelli 10 hetes kisfiáról kiderült, hogy nagyon súlyos betegségben szenved.

 A Pokol konyhájának sztárszakácsa kisfia, a 10 hetes Valentino neuroblasztómában szenved, ez a rák egy idegrendszeri fajtája. A kisbabát nem lehet műteni, mert a daganat túl közel van a baba légcsövéhez, és nagyon fontos idegeket is körbenőtt. A család most azt reméli, hogy a kis Valentinón a kemoterápia majd segít – írja a Mirror.

Az 55 éves sztárszakácsnak és 40 éves feleségének két idősebb fia is van, Valentino most szeptemberben született. Ezeken a fotókon a másik két fiával szerepel.

Driving lessons for the under 5's! 😉

A photo posted by Jean Christophe Novelli (@jeanchristophenovelli) on

 

 

“Éjszakákat töltöttem ébren, sírva, és azt kértem az istentől, hogy hadd cseréljek helyet a fiammal, miért nem inkább velem történt ez!?” – mondta Jean-Christophe Novelli egy interjúban. A pár egy csomót vett észre a kisbaba nyakán, ezután derült ki, hogy súlyos betegsége van. Michael Bublé 3 éves kisfiáról nemrég derült ki, hogy szintén rákkal küzd. Jean-Christophe azt is elmondta, hogy nagyon együtt érez az énekes családjával, és minden családdal, ahol rákkal küzdenek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top