TV-sztárok

Való Világ: VV Vivien letérdelt VV Zsolti elé, majd nyalogatta az asztalt

Az adás szerkesztői székébe ültették a héten a Való Világ-villa lakóit. Most Zsoltira és Vivienre került a sor, de a szőke lány inkább szexi szerepjátékra vágyott, és meg is mutatta Zsoltinak, mit szeretne csinálni.

 

 

A vállaltan meleg VV Zsolti lelkesen ütötte a klaviatúráját, amikor a szexuálisan túlfűtött VV Viviennek egész más ötlete támadt. Először bemászott az asztal alá, ahonnan rekedtes hangon kiszólt, hogy ő most bizony VV Zsolti titkárnője, és teljesen úgy hangzott, mintha már a sliccét húzná le Zsoltinak. VV Vivienről már régóta tudjuk, hogy nem szégyellős, korábban már egy banánnal is nagyot alakított a villában, és volt, hogy vihogva mutogatta a mellét a házban, de szemérmetlenül meg is masszíroztatta a melleit  VV Atival. Ebben a videóban egy amerikai titkárnő bőrébe bújva tesz fel szerinte erotikus kérdéseket VV Zsolitnak, és hogy megmutassa, mennyire szexi is ő, végignyalta a szerkesztői asztalt.

És akkor itt lehet megnézni VV Vivient, amikor szexi titkárnőnek képzeli magát:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top