TV-sztárok

Nagy szavak: Berki Friderikuszhoz hasonlítja magát

Általában az ingóságaival, az élményeivel és az izmaival kérkedik Berki Krisztiánt, de most a képességeit vette górcső alá. És elég magasra jutott vele.

Berki Krisztián többek közt az Édes élet és az Ezek megőrültek sztárja, és anno járt az Összezárva Friderikusszal című műsorban. Ennek pont ma volt egy éve, a nosztalgia pedig mély gondolatokat ébresztett benne. Változtatás nélkül bemásoljuk az egész posztját, tessék csak ízlelgetni:

Napra pontosan 1 éve, hogy Összezártak Friderikusszal 
Hajdú Péter producer műsorába nagy várakozással érkeztem és örülök, hogy ott lehettem. Friderikusz Sándort. Elnézve a képernyőn, korábban eléggé modorosnak, művinek találtam, gesztusai mindig hordoztak számomra valami fensőbb rendűséget. De élőben és 24 órás kiadásban egészen más. Bár sokan úgy gondolhatják, hogy két EGOvezér találkozott, de szerintem két EXTRAtudatos ember eszmecseréje volt ez. Remélem, az majd jól átjön a műsorból, hogy sok minden elválaszt ugyan bennünket, de mindketten határozott elképzeléssel rendelkezünk önmagukról, családról, közéletről, társadalmi érzékenységről, médiaiparról, sztárságról, divatról és arról, hogy ki áll a világ közepén. 🙂 Igazi profikét, átgondoltan, a végletekig megtervezzük lépéseinket. A saját területünkön sikeresek vagyunk. Szerénynek, és reflektorfényt kerülőnek nem mondanám ugyan magunkat, szakmai értelemben erős akaratúak vagyunk mindketten. De hát a hírnévhez kell egy jó adag extrovertáltság. A sikeres ember gondolatokról, ötletekről beszél, míg a sikertelen más emberekről. Sándor első látásra altatja a beszélgetőpartnerét, hogy aztán tű éles kérdéssel odaszúrva szedje ki “áldozatából” a lényeget. Csendesen sertepertélve addig faggatott, amíg a zuhanyhíradóban rólam felépített képnél egy sokkal árnyaltabbat tudott megrajzolni. Lennék én Sándor öltönyhordója is, hogy elsajátítsam azt, hogy ő miben profi. De szerintem ő is tanulhat tőlem, mégpedig azt, hogy változni muszáj. Egyszer felépített sikeres image-et folyamatosan ápolni, polírozni kell. 

A siker ugyanis sosem végleges. Hiszen, ha nem haladsz, lemaradsz, mert a világ nem áll meg.

a berki

 

Így jelent meg mindez a Facebookon: 

Döntse el az olvasó, hogy Berki Krisztián vajon csak Berki Krisztián szerint említhető-e egy lapon Friderikusz Sándorral, vagy ők tényleg ugyanazon a pályán játszanak.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top