TV-sztárok

Ilyen sem volt még: közös fotón az RTL Klub és a TV2 két műsorvezetője

Őket még tényleg nem láttuk együtt közös fotón. Pataki Zita és Gaál Noémi más-más csatornán ugyan, de mindketten az időjárásról tájékoztatják a tévénézőket. Az RTL Klub és a TV2 arcai most először szerepeltek együtt.

Tették mindezt egy díjátadó kedvéért. Az RTL Klub időjósa, Pataki Zita és  TV2-es kollégája, Gaál Noémi a szallas.hu negyedik alkalommal megrendezett díjátadóján vettek részt. Gaál Noémi mint díjátadó, Pataki Zita pedig mint a rendezvény háziasszonya volt ott az eseményen.

Gaál Noémi a Kérdezz, felelek műsor háziasszonyaként láthattuk először képernyőn, majd 1997-ben a TV2-höz szerződött, ahol a mai napig a csatorna a időjárás-jelentőjeként dolgozik. Pataki Zita karrierje a miskolci televízióban kezdődött, ahol műsorvezetőként dolgozott, majd a Petőfi Rádió tudósítója lett. Jelenleg is az RTL Klub időjárás-jelentője, valamint saját műsora van a Gazdasági Rádión.

Ilyen sem volt még: közös fotón az RTL klub és a Tv2 két műsorvezetője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top