TV-sztárok

Való Világ 8: már a stúdióban nekiesett Micinek Krisztián

Szombaton a nézők úgy döntöttek, VV Krisztiánnak kell elhagynia a Való Világ Powered by Big Brother villáját. Ezt mondta a kiesése után.

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, miután VV Vivi visszatért a Való Világ 8 utolsó párbajáról, Anikó és Bence közölte a versenyben maradt négy játékossal, hogy a finálé előtt egy nappal újabb játékosnak kell majd távoznia. Hogy ő ki lesz, arról a nézők szavazhattak. Egyedülálló módon a nézőknek arra a játékosra kellett szavazniuk, akit nem szerettek volna tovább a villában tartani. A legtöbb voksot Krisztián kapta, akinek azonnali hatállyal el kellett hagynia a villát.

VV Krisztián a kiesése után a Blikknek elmondta, érdekes és különc karakternek tartotta magát a játékban, ezért meglepte, hogy neki kellett távoznia, és nem küzdhetett tovább a Való Világ 8 fődíjáért. A stúdióban VV Mici is várta, aki a lap munkatársainak elárulta, a “tejfölösszájú” Somát tartja a végső győzelemre leginkább esélyesnek, ennek ellenére Ginának drukkol, mert szerinte nála lenne a legjobb helyen a főnyeremény.

A sokat szexelő pár beszélt arról is, hogy nagyon várják a közös kinti életüket. Mici hozzátette, szerinte párját, Krisztiánt kint várják majd csalódást okozó, de örömteli dolgok is. A szőkeség szerénytelenül elárulta, szerinte Krisztián és ő volt a két legjobb karakter a villában, majd forró csókban forrt össze szerelmével.

Olvass még többet a Való Világ 8-ról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top