TV-sztárok

Weisz Fanni Áder Jánosnak is hátat fordít

Úgy tűnik, Weisz Fanni már nem tolmácsolja a süketek és nagyothallók számára Áder János ünnepi beszédét. Egy bennfentes szerint egy menedzser miatt kezdődött a modell elszigetelődése.

Weisz Fanni idén nem áll majd a köztársasági elnök oldalán, hogy jelbeszédre fordítsa Áder János újévi beszédét.  Mostanában sokat hallani arról, hogy Weisz Fanni hátat fordított a családjának, de nemcsak nekik, hanem a munkáinak is.

A Bors információi szerint a modell környezetében élők nehezményezték, hogy Weisz Fanni ingyen vállalja a szereplést, holott akár gázsit is kaphatna a jeltolmácsolásért. Úgy tudni, hogy a jószolgálati szereplését le­mondták. Állítólag a modell menedzsere szerint az  a havi ötvenezer forint is kevés, amit a lány Pécs városától kap mintegy támogatásképpen, melyért cserébe jótékonysági akciókban vett részt, reprezentatív megjelenései voltak, plakátokon szerepelt.

Egy neve elhallgatását kérő személy szerint még a menedzserkorszakban kezdődött az a folyamat, aminek végén Weisz Fanni teljesen elhidegült a családjától. Állítólag addig mondták neki, hogy kihasználják őt, amíg végül elhitte. Ennek eredménye, hogy kitette a saját édesanyját valamennyi közös cégükből.

Weisz Fanni Áder Jánosnak is hátat fordít

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top