Orosz Barbi ismert színésszel kavart

nlc | 2016. December 16.
A mindennapok leglényegesebb problémáiról beszélgetett reggel a Mokkában Orosz Barbi, Demcsák Zsuzsa és Szebeni István. Igen, pontosan arról, hogy kikkel kavart és miért lett szingli Orosz Barbi.

A hatperces beszélgetésből kiderült, hogy Orosz Barbi párkapcsolata a napokban ért véget, így ez lesz az első karácsony, amit szingliként tölt. 

“Még soha életemben nem voltam szingli… Viszonylag hosszú párkapcsolatban éltem mindig. Az egyik párkapcsolatból mentem a másikba, így soha nem voltam egyedül. Nem gondolom, hogy férfifaló lennék. Én is csak a stabilitást keresem” – ecsetelte magánéletét Orosz Barbi, aki saját bevallása szerint kirakatban éli az életét, és az bizony nehéz. Most, hogy mindenki együttérzőn felsóhajtott, ugorhatunk is tovább a történetben.

Demcsák Zsuzsa ugyanis arról kérdezte a Hálószobatitkok műsorvezetőjét, hogy tudna-e ismert férfival élni. “Nem, soha” – mondta kacarászva Barbi, majd jött a nagy, reggeli őszinteségi roham. “Volt ismert párom, csak senki nem tudja. Kettő is volt. Színészek… Azért nem tudom elképzelni ezt a jövőben, mert annyira kirakatban élem az életemet, hogy kizártnak tartom, hogy egy másik ismert emberrel össze tudnánk ezt hangolni. Nekem otthon nyugalom kell hogy legyen.”

 

Exit mobile version