TV-sztárok

VV5: Emlékeztek meg a győztes Attilára? Így néz ki most!

Újabb Való Világ Best of adás volt hétfőn este az RTL2-n. Most az ötödik évad legjobb jeleneteit lehetett újra megnézni, Attilával, Petivel, Veronikával és a többiekkel. Hogy azóta hogyan néz ki a győztes, azon mi is meglepődtünk.

 A Való Világ 5. évada 2011. szeptember 12-én indult. A valóságshow-nak ez a szezonja 168 napig volt képernyőn. Ebben a VV-ben került be a villába Alekosz exe, Veronika, az ügyvéd Eszter, a villában megházasodó Fecó, az azóta DJ-ként utazgató Seherezádé, a szinte láthatatlan karakterek, mint Csabi és Shadi… és a “manipulátor” Attila, aki meg is nyerte az RTL valóságshow-ját.

VV Attila cimborájával, Petivel töltötte a legtöbb időt a villában, és persze nagy kedvencével Kingával, akivel a kinti életben összejöttek, hogy aztán szakítsanak. Hogy kettejük szappanoperája hol tart most? Bevalljuk, mi már rég lemaradtunk erről a sztoriról.

De nézzük, hogyan is festett VV Attila a villában:

VV5: Emlékezték meg a győztes Attilára? Így néz ki most!

Ne legyünk igazságtalanok, ez egy előnytelen fotó. Nézzük milyen volt a beköltözéskor VV Attila:

VV5: Emlékezték meg a győztes Attilára? Így néz ki most!

Ehhez képest VV Attila az elmúlt öt évben alaposan megváltozott. Tavaly ősszel szinte csak gyúrós, proteinbombás képet posztolt magáról a Facebookra. Szóval mutatjuk, hogyan fest most, a VV5 győztese. Bárki, bármit gondol, ő nem az ifjú Schwarzi.

A VV5 legjobb pillanatait, itt nézhetitek meg!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top