TV-sztárok

Tóth Gabi magyarázkodik: a rengeteg konfliktus érzékennyé tett minket

Már az X-Faktor előtt tervezte Tóth Gabi, hogy visszavonul egy időre, és a zenéjével foglalkozik. A mostani cirkuszt viszont biztosan nem látta előre.

Még nyáron mesélt nekünk Tóth Gabi arról, hogy szeretne egy kicsit elvonulni, a zenéjével foglalkozni. Ahogy fogalmazott, az X-Faktor akkora megtiszteltetés volt számára, hogy arra nem akart nemet mondani, de már érzi: szüksége van  egy ilyen elvonulásra. Pedzegette, hogy év elején meglépi, de arra nem számított, mekkora felháborodást vált ki. Tóth Gabit kritizálták, amiért lemondta a testvérével közös esteket, de az új imidzse, a Totova is botrányt kavart. 

“Ez a név csupán játék a szavakkal, mely egy – mindig is így gondoltam – félreértésből született, de az évek folyamán hozzám nőtt. Szeretném ha senki sem látna bele többet annál, ami. Ez a név ártalmatlan. Nem akar senkit sem bántani” – magyarázta egy szépen megfogalmazott posztban.

A felvidéki magyarok szerint a Totova sértő, de az énekesnőnek ez eszébe sem jutott. “Borzasztó szomorú, hogy ennyi feszültség szőtte mára át az életünket, hogy sokan ott is ártó és bántó szándékot találnak vagy keresnek, ahol valójában nincsen. A rengeteg konfliktus és érdekütközés érzékennyé tett minket, és ez persze érthető.”

Megjegyzésekből azonban nincs hiány, többségük ehhez hasonló:

Tóth Gabi magyarázkodik: a rengeteg konfliktus érzékennyé tett minket

A név eredetéről amúgy már korábban Friderikusz műsorában Tóth Vera is mesélt: “Egyszer, amikor Gabi Szlovákiában lépett fel, úgy konferálták fel a színpadra, hogy Gabriella Totova szupersztárova. Azóta ezen röhögünk, hogy ő a szupersztárova.”

Majd Tóth Gabi hozzátette:  “Azóta mindenki Totovának hív.”

fotó: Facebook/Tóth Gabi
fotó: Facebook/Tóth Gabi

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top