nlc.hu
TV-sztárok
Milánói konzulként álomfizetést kap Csiszár Jenő

Milánói konzulként álomfizetést kap Csiszár Jenő

Csiszár Jenőt álommunka és álomfizetés várja Milánóban. Ha minden jól megy, az év második felében léphet hivatalba.

Sokakat meghökkentett Csiszár Jenő kinevezése. A rádiós és televíziós műsorvezető hamarosan a milánói magyar konzulátust vezeti. A hír hallatán Friderikusz Sándor máris beszólt Csiszár Jenőnek.

Nos, a Bors megtudta, mennyit fog keresni Csiszár Jenő. Hogy álomfizetést kap, az nem kérdéses. Főkonzulként a legmagasabb, a nagyköveteknél is alkalmazott 4,6-es szorzóval számítják az újdonsült diplomata euróban fizetett munkabérét. Mindez azt jelenti, hogy a jelenlegi jogszabályoknak megfelelően a devizailletmény alapja havi bruttó 425 ezer forint, amit a fenti számmal szorozva máris tudható, hogy Csiszár Jenő alapfizetése havi 1 millió 955 ezer forint lesz.

Munkabérén felül további juttatásokra jogosult az új milánói konzul, aki megbízatása idejére havi 300 ezer forintos lakhatási és vegyes-költségtérítési alapkeretet kap, gyermekei után minden hónapban 150 ezer forint óvodai, iskolai költségtérítés is jár, és nyilvánvalóan a diplomáciai autót sem vonják meg tőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top